Сьогодні схвалили проєкт «Цифрова Львівщина»

https://leopolis.news/post/54209/sogodni-shvalyly-proekt-cyfrova-lvivshchyna

02/12/2021

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Регіональна програма інформатизації Львівської області «Цифрова Львівщина» на 2022 – 2024 роки позиціонується, як стратегічний документ регіонального рівня, тому її реалізація вимагає зосередження фізичних, людських та фінансових ресурсів, залучених із надходжень місцевого рівня, державного бюджету, коштів донорів та з приватних джерел, які дадуть змогу забезпечити досягнення цілей, визначених у програмі.

«Одне з пріоритетних завдань влади – перетворити Україну на справжню цифрову державу. Мета програми - це покращення ефективності управління та підвищення рівня безпеки і якості життєдіяльності в області, підвищення рівня доступності цифрових сервісів і послуг для громадян, усунення людського фактору та корупційних ризиків у реалізації контролюючих функцій держави, формування безпечного інформаційного середовища на базі сучасних цифрових технологій, зростання рівня цифрової грамотності населення, впровадження інноваційних та передових ІТ-рішень», – зазначив заступник голови Львівської ОДА з питань цифровізації Олександр Кулепін. 

«Ми пишаємось складом нашої НТР та її роботою над вдосконаленням проєкту Програми. Дякуємо усім членам за надійне плече і те, що сьогодні ми схвалили проєкт Програми відповідним рішенням!», – додав Олександр Кулепін.

Leopolis.news