logo
25/04
24/04
2 ...

Рух Стахіва копіює російську секту, яка мріє про відновлення Радянського Союзу

09-12-2021 16:258003

Рух Стахіва копіює російську секту, яка мріє про відновлення Радянського Союзу
Фото: Остап Стахів у червоній куртці

У неділю, 12 грудня, прихильники Стахіва декларують проведення чергової акції проти вакцинації у різних містах України, в т.ч. й у Львові. Складається враження, що вони очевидно копіюють російську секту, яка мріє про відновлення Радянського Союзу.

 

Журналісти Leopolis.news проаналізували відео антивакцинаторів та прихильників Стахіва з YouTube каналів. Ми звернули увагу, що всі координатори антивакцинаторського руху часто згадують про те, що вони відносяться до «живих людей» і несуть «слово Боже серед народу».

Як підказує  «Вікіпедія», «живі люди» – це неформальний рух, що заснований на Росії. Його учасники виступають за відродження Радянського Союзу, відмови від документів, а також ставлять під сумнів функціонування органів державної влади та існування держави в цілому.

Окрім того, за інсайдерською інформацією, одного із близьких поплічників Стахіва затримали правоохоронці Швеції за участь у бандформуванні, яке спеціалізується на розбоях, вимаганнях і замовних вбивствах. Також, шведські журналісти охрестили цю групу, як «патруль смерті».

Складається враження, що головний антивакцинатор України вдень підробляє громадським діячем, що «бореться за права» людей, а вночі – його поплічники є учасниками злочинного угруповання. Такі собі «живонароджені» активісти-розбійники.

Leopolis.news