logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

У Львові «мінували» коледж «Львівської політехніки»: поліція шукає аноніма

17-01-2022 19:081159

У Львові «мінували» коледж «Львівської політехніки»: поліція шукає аноніма
Фото: Нацполіція

Сьогодні близько 13:30 до поліції надійшло повідомлення від дирекції технологічного коледжу НУ «Львівська політехніка» на просп. Святого Івана Павла ІІ (вул. Хуторівка), 15 про те, що вони отримали інформацію про його замінування.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Як повідомили в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, фахівці обстежили приміщення Вибухового пристрою не виявили.

Анонімне повідомлення надійшло на електронну пошту заступника директора коледжу.

На місці події працювали сили та засоби цивільного захисту згідно з планом дій. О 15.30 год обстеження приміщень та території завершили: вибухового пристрою не виявили. Було евакуйовано 120 викладачів та 500 студентів.

Як інформує відділ комунікації поліції Львівської області, за фактом слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Поліцейські вживають усіх заходів для встановлення особи аноніма, який надав неправдиве повідомлення про замінування.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news