logo
28/03
27/03
2 ...

Для поїздок керівництва до Львова: мерія Борислава придбала Toyota Camry

18-01-2022 14:38778

Для поїздок керівництва до Львова: мерія Борислава придбала Toyota Camry
Фото: сайт Toyota

Виконком Бориславської міської ради уклав договір із ТОВ «Сервісний центр «Діамант» на закупівлю легкового автомобіля Toyota Camry за 890 тис. грн. Авто купують для поїздок керівництва до Львова.

Про це пишуть «Наші гроші. Львів».

Згідно з технічними вимогами. Автомобіль має бути випущеним у 2021-2022 роках, відповідати екологічним нормам та мати автоматичну коробку передач. Крім того, замовник зазначав, що сидіння та кермо мають бути оснащені шкірою.  Решта вимог відповідають комплектації Toyota Camry Prestige, що є третьої, з чотирьох, за вартістю моделей цього автомобіля. На офіційному сайті дилера вартість авто становить стартує від 895 тис. грн.

У Бориславській міській раді повідомили, що такий автомобіль їм потрібен для того, аби керівництво мало змогу відвідувати Львів та місцеві громади. А також наголосили, що на даний момент у постійному користуванні міської ради є лише автомобіль Daewoo Lanos, куплений ще у 1999 році, який практично вийшов з ладу. Кошти на закупівлю нового автомобіля були виділені з місцевого бюджету розвитку.

Участь у закупівлі від Бориславського виконкому, окрім переможця, взяло лише ТОВ Фірма «Алмаз мотор, ЛТД» з пропозицією 891 тис. грн, що виявилось на лише на 750 грн дорожче, ніж пропозиція переможця.

ТОВ «Сервісний центр «Діамант» зареєстроване 2006 року у Львові. Керує товариством Олександр Горбачов, а власником є уродженець Червонограда Павло Волков. За останні два роки підприємство отримало державних замовлень на суму близько 14 млн грн.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news