Для поїздок керівництва до Львова: мерія Борислава придбала Toyota Camry

https://leopolis.news/post/56799/dlya-pozdok-kerivnyctva-do-lvova-meriya-boryslava-prydbala-toyota-camry

18/01/2022

Про це пишуть «Наші гроші. Львів».

Згідно з технічними вимогами. Автомобіль має бути випущеним у 2021-2022 роках, відповідати екологічним нормам та мати автоматичну коробку передач. Крім того, замовник зазначав, що сидіння та кермо мають бути оснащені шкірою.  Решта вимог відповідають комплектації Toyota Camry Prestige, що є третьої, з чотирьох, за вартістю моделей цього автомобіля. На офіційному сайті дилера вартість авто становить стартує від 895 тис. грн.

У Бориславській міській раді повідомили, що такий автомобіль їм потрібен для того, аби керівництво мало змогу відвідувати Львів та місцеві громади. А також наголосили, що на даний момент у постійному користуванні міської ради є лише автомобіль Daewoo Lanos, куплений ще у 1999 році, який практично вийшов з ладу. Кошти на закупівлю нового автомобіля були виділені з місцевого бюджету розвитку.

Участь у закупівлі від Бориславського виконкому, окрім переможця, взяло лише ТОВ Фірма «Алмаз мотор, ЛТД» з пропозицією 891 тис. грн, що виявилось на лише на 750 грн дорожче, ніж пропозиція переможця.

ТОВ «Сервісний центр «Діамант» зареєстроване 2006 року у Львові. Керує товариством Олександр Горбачов, а власником є уродженець Червонограда Павло Волков. За останні два роки підприємство отримало державних замовлень на суму близько 14 млн грн.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news