logo
20/04
19/04
2 ...

У Самборі вогнеборці винесли з палаючого будинку чоловіка 1953 року народження

19-01-2022 10:25590

У Самборі вогнеборці винесли з палаючого будинку чоловіка 1953 року народження
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

У Самборі вогнеборці врятували на пожежі житлового будинку чоловіка 1953 року народження.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

19 січня о 02:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Самбір на вул. Коцюбинського, Самбірського району. Пожежа виникла в двоповерховому цегляному житловому будинку критому бляхою, розміром 10×12 м.

До місця події виїхали вогнеборці 12-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Самбір та 27-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Старий Самбір.

На момент прибуття рятувальників до місця виклику дах будинку був повністю охоплений вогнем. Не гаючи часу вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загорання.

Під час проведення робіт з розвідки місця пожежі, на другому поверсі будинку було виявлено чоловіка, який самостійно не міг покинути задимлену будівлю. Рятувальники по висувній драбині спустили чоловіка на землю та передали медикам. Потерпілим виявився власник будинку, чоловік 1953 року народження, якого медики, після огляду, із симптомами опіки верхніх дихальних шляхів у важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення Самбірської районної лікарні.

О 03:48 вогнеборці локалізували пожежу, та о 04:34 ліквідували в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогонь знищив дах будинку по всій площі, перекриття між другим поверхом та горищем на площі 120 кв.м., речі домашнього вжитку на площі 100 кв.м., пошкодив стіни на площі 70 кв.м., перекриття між першим та другим поверхом на площі 50 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 10 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news