logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Збірна України з футзалу поступилася Нідерландам

20-01-2022 12:151451

Збірна України з футзалу поступилася Нідерландам
Фото: УАФ

Учора, 19 січня, збірна України з футзалу стартувала на Євро-2022. Синьо-жовті поступилися господарям турніру, збірній Нідерландів, з рахунком 3:2.

Про це повідомляє пресслужба УАФ.

Синьо-жовтим вдалося вийти вперед уже на 1-й хвилині — Зварич продерся крізь захист та переграв голкіпера. Надалі нідерландці певний час володіли ініціативою, тоді як наші хлопці зосередилися на контратаках. Кілька разів довелося виручати Ципуну. На 7-й хвилині українці відповіли ударами Зварича та Шотурми в площину, на 10-й Куйк урятував після виходу Сірого сам на сам.

Пізніше на хорошій позиції опинився Аттаїбі, але пробив повз ціль. На 15-й хвилині прицільний удар вдався Моссаві — Ципун перевів м’яч у стійку. Наприкінці першого тайму непоганий момент втратив Радевич, не зумівши переграти кіпера з близької відстані.

На жаль, на початку другої половини зустрічі господарі перевернули хід гри, забивши двічі. Спершу Саадуні відзначився ударом головою після закидання на голкіпера. А згодом після обрізки українців у центрі Ципун врятував після удару Боузамбу, але на добиванні розібрався Аттаїбі.

Після цього нідерландці притиснулися до власних воріт, а синьо-жовті створювали моменти. Так, Куйк урятував після пострілу Корсуна, повз ціль пробив Чернявський. Натомість на 30-й хвилині Боузамбу здорово розвернувся біля наших воріт і потужним ударом збільшив перевагу Нідерландів.

Надалі господарі поля зосередилися на контратаках, тоді як українці намагалися повернутися в гру. На 34-й хвилині Куйк урятував після удару Корсуна, пізніше підопічні Олександра Косенка перейшли на гру в п’ять польових. На 37-й хвилині така тактика дала плоди, і Шотурма скоротив відставання. Утім, вирвати хоча б нічию нашій команді не вдалося.

Тож збірна України поступилася в першому поєдинку на Євро-2022 з рахунком 2:3. Наступний матч чемпіонату Європи синьо-жовті проведуть проти Сербії 23 січня.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news