logo
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

У Радехові спіймали наркоділка (ФОТО)

21-01-2022 15:573085

У Радехові спіймали наркоділка (ФОТО)
Фото: ВК поліції Львівської області

У Радехові правоохоронці викрили 22-річного чоловіка, який розповсюджував на території району «канабіс».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці провели комплекс оперативних заходів і 20 січня затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України у місті Радехів. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Також поліцейські провели 15 санкціонованих обшуків, під час яких виявили та вилучили значну кількість речовини рослинного походження, схожої на «канабіс», предмет, схожий на пістолет, пристрої для вживання речовин, грошові кошти, отримані від незаконної діяльності, а також інші речові докази.

Того ж дня слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого  ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до збуту наркотичних засобів та психотропних речовин на території Червоноградського району.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news