logo
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Розпилив касирці в обличчя газ з балончика: у Львові поліцейські затримали рецидивіста, який пограбував АЗС

21-01-2022 20:29976

Розпилив касирці в обличчя газ з балончика: у Львові поліцейські затримали рецидивіста, який пограбував АЗС
Фото: Нацполіції України у Львівській області

Підозрюваного, раніше неодноразово судимого, зокрема за крадіжки, 37-річного львів’янина, викрили та затримали оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими та співробітниками інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області

Поліцейські встановили, в ніч на 19 січня, о 3.40, зловмисник зайшов у приміщення автозаправної станції, розташованої на проспекті Чорновола у Львові, розпилив касирці в обличчя газ з балончика, після чого заволодів виручкою у сумі більше п’яти тисяч гривень та втік.

Проведеними заходами поліцейські встановили особу та місце перебування зловмисника і того ж дня затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Підготувала Анастасія Андрійчук, Leopolis.news