logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

У Зубрі поліцейські викрили закладчика-«гастролера» з амфетаміном та канабісом

25-01-2022 15:23850

У Зубрі поліцейські викрили закладчика-«гастролера» з амфетаміном та канабісом
Фото: скріншот

За скоєне 20-річному мешканцю Кіровоградської області загрожує покарання - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Напередодні, 24 січня, близько 21.00, під час патрулювання території оперативники кримінальної поліції відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 виявили зловмисника, який робив закладки на вулиці Івана Франка у селі Зубра Львівського району.

 У 20-річного мешканця  Кіровоградської області виявлено та вилучено 27 згортків з речовиною, ззовні схожою на «амфетамін» та «канабіс», повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

  Усе вилучене скеровано на експертне дослідження

Правоохоронці виявили, що «гастролер» неодноразово розповсюджував наркотики у  Львівському  районі.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні правопорушення,  передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Підготувала Анастасія Андрійчук, Leopolis.news