У Львові придбали 4 квартири дітям-сиротам

https://leopolis.news/post/57429/u-lvovi-prydbaly-4-kvartyry-dityam-syrotam

28/01/2022

 Це стало можливим завдяки міській програмі придбання житла на умовах співфінансування міста з опікунами. Сьогодні виконавчий комітет прийняв рішення про надання цих квартир дітям, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Зокрема, квартири придбані в межах міської цільової програми співфінансування придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа, на період 2016-2025 роки.

Загалом з 2016 року, відколи у Львові діє ця міська програма, дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування, придбано 40 квартир.

Також упродовж останніх 6-ти років мерія Львова відремонтувала 43 помешкання дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування (в межах міської цільової програми приведення до санітарного стану житла, яке належить на праві власності або користування дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування та особам з їх числа).

Довідка

Міська цільова програма співфінансування придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа на період 2016-2025 роки, затверджена ухвалою Львівської міської ради від 14.07.2016 року № 788.

Підготувала Анастасія Андрійчук, Leopolis.news