logo
28/03
2 ...

У конкурсі на керівника заповідника «Стільське городище» перемогла ексчиновниця Миколаївської РДА

28-01-2022 15:431702

У конкурсі на керівника заповідника «Стільське городище» перемогла ексчиновниця Миколаївської РДА
Фото: Львівська обласна рада

Сьогодні, 28 січня, у Львівській обласній раді відбулося засідання конкурсної комісії з обрання директора КЗ ЛОР «Історико-культурний заповідник «Стільське городище».

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної ради.

Два кандидати, допущені до конкурсу,  Ірина Іваночко та Руслан Коропецький, представили перспективні плани розвитку установи на 1 та 5 років.

Опісля заслуховування програм та обговорення конкурсна комісія прийняла рішення визнати переможцем конкурсу Ірину Іваночко. Тепер її кандидатуру подадуть на затвердження на сесії Львівської обласної ради.

Ірина Іваночко  навчалася у вищому державному музичному інституті ім. М. Лисенка, ЛРІДУ Національної академії державного управління при Президентові України. Працювала на різних посадах у Миколаївській районній державній адміністрації, з них 15 років очолювала відділ культури, молоді та спорту. Депутатка Миколаївської міської ради IV-V скликань (голова комісії з питань культури, освіти, молоді та спорту). Зараз працює викладачем та концертмейстером Миколаївської дитячої школи мистецтв.

З презентацією можна ознайомитися ТУТ.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news