logo
01/05
30/04
29/04
2 ...

Нардеп Кузьміних каже, що з Інтернету дізнався про його розшук

04-02-2022 14:101548

Нардеп Кузьміних каже, що з Інтернету дізнався про його розшук
Фото: Кузьміних Сергій / Фейсбук

Народний депутат від «Слуги народу» Сергій Кузьміних, якого викрили на понад пів мільйона гривень хабара й оголосили підозру, заявив, не отримував повістку на допит, а про оголошення у розшук нібито дізнався з Інтернету.

 

Про це Кузьміних написав у Фейсбук.

«Я, Кузьміних Сергій, з подивом дізнався з інтернету про мій розшук, в який мене подало НАБУ. Шановні детективи, я не переховуюся і не маю такого наміру. Дивлячись на інформаційний тиск, офіційно повідомляю про готовність брати участь у всіх процесуальних діях. Вам відома вся інформація, яку надає мій адвокат Криворучко Л.С. кожен день на офіційну електронну адресу Національного антикорупційного бюро України», – написав він.  

«На цей час ні я, ні адвокат не отримували повістку, як передбачено законом. Всі наші контакти працівникам НАБУ відомі. Повторююсь і наголошую, готові брати повну участь у всіх процесуальних діях і більш за всіх зацікавлений розповісти що відбулось і відстоювати свою позицію в суді», – додав нардеп.

Нагадаємо, 3 лютого Національне бюро оголосило в розшук народного депутата України Сергія Кузьміних.

Також нардепа викликали на допит у НАБУ на 7 лютого.

Як повідомляли, 28 січня НАБУ, САП та ОГП викрили чинного народного депутата України на «гарячому», під час одержання неправомірної вигоди у 558 тис. грн. Через «депутатський імунітет» його не було затримано й у такий спосіб неможливо було запобігти ситуації. 

За даними ЗМІ, йдеться про народного депутата з фракції «Слуга народу», голову підкомітету з питань фармації та фармацевтичної діяльності комітету ВРУ з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Сергія Кузьміних. 

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news