На Львівщину прибувають «тітушки» для провокацій: СБУ поширила звернення

https://leopolis.news/post/58480/na-lvivshchynu-prybuvayut-titushky-dlya-provokaciy-sbu-poshyryla-zvernennya-?fbclid=IwAR3dA2NJbM9XtKNDManVErvDlYX8vwlEGH29sHBvQFLYiQLlS1qCufNu71Q

15/02/2022

У розпорядженні Leopolis.news є звернення до керівників ОСББ, готелів і хостелів з проханням посприяти у виявленні підозрілих осіб.

«Управлінням фіксуються факти дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні, що зумовлено проявами гібридної війни в інформаційному просторі, а також прибуттям на територію регіону осіб з числа вихідців з території Донецької, Луганської областей та АР Крим, з РФ і Білорусі, з метою вчинення дій провокаційного та дестабілізуючого характеру, що можуть бути використані для розхитування ситуації в Україні країною-агресором», – йдеться у зверненні.

За даними СБУ, російськомовні чоловіки спортивної тілобудови віком 20 - 50 років прибувають в регіон на короткотерміновий період для можливого проведення протиправних діянь. Вони переважно поселяються у квартирах, які орендують особисто або через підставних осіб.

Тому СБУ просить сприяти у виявленні таких осіб.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news