Представників туристичної галузі Львівщини закликають долучитися до порталу discover.ua

https://leopolis.news/post/58544/predstavnykiv-turystychno-galuzi-lvivshchyny-zaklykayut-doluchytysya-do-portalu-discoverua

16/02/2022

 

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Сайт створений для всіх охочих подорожувати Україною та відпочивати на вихідні в нових місцях.

«Розробники сайту відкриті до співпраці та готові безкоштовно розмістити інформацію про туристичні об’єкти, заклади та атракції. То ж закликаємо представників туристичної галузі зголошуватись, щоб Львівщина була більш відкритою для туристів та кожен міг знайти інформацію відповідно до свого запиту», – зазначає керівниця управління туризму та курортів ЛОДА Наталя Табака.

Завдяки порталу туристи з України та всього світу можуть здійснити віртуальну подорож найцікавішими місцями нашої країни.

«Звичайно, ми розуміємо, що наскільки б не прогресували сучасні технології, віртуальні мандрівки ніколи не замінять вражень від реальних подорожей. Але іноді так хочеться, кудись чкурнути, хоча б віртуально. Тому у співпраці з професійними фотографами Google Local Guides ми створили розділ з 3D-турами Україною. Для мандрівників – це чудовий інструмент для натхнення, а для власників туристичних бізнесів можливість показати себе краще і масштабніше», –  зазначають засновники сайту.

Додамо, що discover.ua  – це популярний туристичний портал для пошуку найцікавіших місць в Україні, екскурсій та турів, місцевих гідів.

На сайті вже можна ознайомитись з майже сотнею туристичних об’єктів Львівської області. Поруч з ними можна знайти кафе, ресторан або готель, переглянути їх рейтинги і відгуки відвідувачів, забронювати столик або номер.

Розробники сайту також передбачили додаткові фільтри, завдяки яким можна дізнатися, обладнане певне місце чи будівля для людей в інвалідних візках, а також таких, які мають проблеми зі слухом або зором.

А головне, на сайті ви можете спланувати всю поїздку, натиснувши кнопку «додати до подорожі», а інструменти Google Maps автоматично розрахують протяжність маршруту і приблизний час у дорозі.

Проєкт реалізували у співпраці з Google в межах кампанії «Цифрове перетворення України».

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news