Небесній Сотні – 8, а вбивці досі не покарані!| Блог Ростислава Новоженця

https://leopolis.news/post/58772/nebesniy-sotni--8-a-vbyvci-dosi-ne-pokarani-blog-rostyslava-novojencya

20/02/2022

Офіційно вважається, що  до «Небесної сотні» належать 108 осіб. З них найбільше (47) загинуло саме 20 лютого, решта: до 18.02 – 9 ос., 18.02 – 22, 19.02 – 8, 21.02 – 2, після 21.02 – 20. За неофіційними даними число жертв сягає 780 осіб, разом з невпізнаними тілами та зниклими безвісти.

З часу наймасовішого розстрілу революціонерів на Майдані минуло цілих 8 років!

Але досі:

1. Не покарано ні організаторів, ні виконавців цього злочину;

2. Не притягнуто до відповідальності «п’яту» колону: ПР, ОПЗЖ, ОпоБлок, КПУ, УПЦ (МП);

3. Не вшановано належно і пам’ять «Небесної сотні» – в центрі столиці немає відповідних ні пам’ятника, ні музею.

Вина за це повністю лягає на чинну владу в Україні й передусім на перших осіб держави – в.о. президента О.Турчинова (три місяці при владі), президентів П.Порошенка (5 років) і В.Зеленського (3 роки без трьох місяців). Оскільки у нас парламентсько-президентська держава – несуть за це персональну відповідальність і голови Верховної Ради України: той же О.Турчинов (9 місяців), В.Гройсман (1,5 року), А.Парубій (3,5 роки), Д.Разумков (2 роки), Р.Стефанчук (3 місяці).

На Майдані гинули здебільшого українці за національністю, а скористались плодами їхньої жертовної боротьби представники національних меншин, передусім євреї та росіяни. Одні гинули за ради великих ідеалів, інші, прикриваючись цими ідеалами, рвалися до влади, непомірно збагачуючись і продовжуючи грабувати знедолений народ. На жаль, це стало можливим через угодовство в таборі тодішньої опозиції та відверте прислужництво «хохлів і малоросів». 

Слава Героям «Небесної сотні»! Ганьба владі та її посіпакам в Україні!