Максим Козицький: Чутки про те, що «Арена Львів» поселяє переселенців лише на три доби – фейк

https://leopolis.news/post/60027/maksym-kozyckyy-chutky-pro-te-shcho-arena-lviv-poselyae-pereselenciv-lyshe-na-try-doby--feyk

09/03/2022

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Центр працює за двома напрямами, залежно від потреб людей:

тимчасово поселяє тих, хто прямує за кордон, зупиняється у родичів та знайомих, чи вирішив самостійно знайти собі помешкання. Буває, люди прибувають на вокзал пізно ввечері чи вночі, тож ми допомагаємо їм з ночівлею у Львові та околицях.

на довготривалий термін поселяє тих, хто вирішує залишитися на Львівщині, але не має де жити. Скеровуємо людей у державні і комунальні заклади – санаторії, гуртожитки, школи, дитсадки. Здебільшого це Борислав, Дрогобич, Червоноград.

«На цей момент маємо майже 20 тисяч вільних місць. 101 тисяча – зайняті. На щастя, почали працювати зелені коридори для порятунку людей. Тож потрібно ще більше місць, де ми можемо прихистити наших земляків», - Максим Козицький.

Він також звернувся до керівників громад з проханням провести на своїх територіях інвентаризацію об’єктів, де можна за лічені дні створити умови для проживання вимушених переселенців.

Нагадуємо, що існує сайт «Прихисток» https://prykhystok.in.ua/, де можна розмістити оголошення про вільні місця у вашій оселі.

Leopolis.news