logo
22/04
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Tabakov у новій пісні звернувся до героїчного народу України (ВІДЕО)

16-03-2022 21:571616

Tabakov у новій пісні звернувся до героїчного народу України (ВІДЕО)

Співак та композитор Павло Табаков (сценічне ім’я - Tabakov) на другому тижні жорстокої війни Росії проти України презентував емоційну пісню «Забирайся, війна!». А цими днями нова прем’єра від виконавця – «Брате мій, вставай!».

«Вставай! Брате мій, вставай! / Бери у руки зброю - / І землю захищай! / Вставай! Брате мій, вставай! / За нами Україна, / За нами наша рідна земля!», - слова, які покликані підтримувати бойовий дух українців.

Відоме гасло «Схід і Захід разом!» набуває нового звучання. Дуже символічно, що автором слів пісні «Брате мій, вставай!» є харків’янка Надія Зінченко. Павло Табаков – корінний львів’янин. Тож навіть у музичній творчості українці демонструють зараз єдність і спільну боротьбу. Ворог, сам того не усвідомлюючи, об’єднав українців – в одну надпотужну силу.  

"Не маємо права ані на мить сумніватися у нашій перемозі, - каже Tabakov. – Силі і мужності української армії і всіх, хто зараз боронить нашу землю на всіх можливих фронтах, дивується увесь світ. Українці стають справжнім світовим феноменом – унікальним прикладом нескореності та незламності".     

Leopolis.news