logo
01/05
30/04
2 ...

«Леополіс Джаз Фест» відбудеться у Львові

06-04-2022 12:411717

«Леополіс Джаз Фест» відбудеться у Львові
Фото: lviv.vgorode.ua

Виконавча директорка міжнародного джазового фестивалю «Леополіс Джаз Фест» Наталія Горбачевська заявила, що фестиваль відбудеться відразу після перемоги. 

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Натомість, радник голови Львівської обласної державної адміністрації Олег Радик під постом Горбачевської зазначив, що проведення фестивалю буде можливе «після суду на Фрідманом».

«Альфаджаз буде. Коли Фрідман вб’є Путіна власноруч. Тобто через труп Путіна. Або закатовані українці стануть з могил. Або вернеться «корабель». Альфаджаз ж пішов нахуй за російським кораблем. Весь світ вводить проти Фрідмана санкції, а його посіпаки планують забаву на крові», - написав Радик під постом на сторінці виконавчої директорки міжнародного джазового фестивалю «Леополіс Джаз Фест» Наталії Горбачевської. Зазначимо, що цей допис радника голови ЛОДА вже видалено.

Leopolis Jazz Fest (Alfa Jazz Fest до 2017 року) https://leopolisjazz.com/ua- міжнародний джазовий фестиваль, який щороку проходить у форматі open-air в червні у Львові. Перший фестиваль пройшов в 2011 році. Ініціатором створення фестивалю виступив Міхаіл Фрідман, російський олігарх, який народився у Львові.

Російські мільярдери Міхаіл Фрідман та Пьотр Авен заявили, що оскаржуватимуть «хибну та необґрунтовану основу» санкцій Європейського Союзу, запроваджених за вторгнення Росії в Україну.

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news