Нічних богослужінь у Львові на Великдень проводити не будуть

https://leopolis.news/post/62753/nichnyh-bogoslujin-u-lvovi-na-velykden-provodyty-ne-budut

22/04/2022

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Всі богослужіння заздалегідь сплановані, складено відповідні графіки, які минулої неділі були озвучені прихожанам храмів. Відтак мешканців та гостей міста просять з розумінням поставитися до прийнятого рішення та в першу чергу дбати про свою безпеку, позаяк для ворога немає нічого святого.

«Попри те, що рішенням Львівської обласної військової адміністрації в Пасхальну ніч скасовано комендантську голину, змін у графіку святкових богослужінь у храмах Львова не буде. Всі богослужіння заздалегідь сплановані, складено відповідні графіки, які минулої неділі були озвучені людям.

Також Львівська міська рада це рішення проговорила з місцевими єпископами, і таке рішення Владиками було підтримане. Головна причина – це безпека львів’ян.

Ми вже остаточно зрозуміли за ці два місяці страшної війни, що для ворога немає нічого святого, тому ми можемо чекати від них будь якої підлості, навіть у найбільше християнське свято. Відтак закликаємо львів’ян бути пильними, зберігати спокій, та молитися за нашу швидку перемогу», – наголосив Євген Бойко, директор департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР.

Як повідомляли, на Львівщині відмінили комендантську годину у Великодню ніч.

Leopolis.news