logo
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

Мальтійська служба допомоги передала на Львівщину дві карети «швидкої»

22-04-2022 19:502040

Мальтійська служба допомоги передала на Львівщину дві карети «швидкої»
Фото: Львівська ОВА

Мальтійська служба допомоги передала Львівській обласній військовій адміністрації два автомобілі екстреної медичної допомоги.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Ключі від автомобілів начальнику Львівської ОВА Максиму Козицькому вручили керівник БО «Мальтійська служба допомоги у Львові» Павло Тітко та член правління БО Олексій Побурко.

Автомобілі на базі «Mercedes-Benz Sprinter» та «Volskwagen Crafter». Їх використовуватимуть для потреб медичних закладів області.

«Дякую Мальтійській службі допомоги, яка з першого дня російського вторгнення підтримує українців. На Львівщині щодня надає майже 1000 порцій гарячого харчування внутрішньо переміщеним особам - на вокзалі, автовокзалі, переходах на кордоні в притулках, організувала створення притулків та допомогу для переселенців, які живуть у санаторії в Моршині та Стрілківській спеціальній школі-інтернаті, а також опікується притулками на вулиці Федьковича у Львові та на ранчо «Скарбова гора».

Дякуємо, що не залишаєтеся осторонь! Це наша спільна боротьба проти ворога – росії!», - зазначив Максим Козицький.

Довідково:

Благодійна організація «Мальтійська служба допомоги України», що входить до міжнародної спільноти «Malteser International», здійснює надання соціальних послуг як українська благодійна організація.

В Україні свою роботу МСД розпочала у грудні 1990 р. у Львові.

Основними напрямками діяльності організації є допомога дітям у потребі, малозабезпеченим потребуючим особам похилого віку, інвалідам що пересуваються на візках, особам з особливими потребами, дітям і матерям в кризових ситуаціях.

Впродовж років Мальтійська служба допомагає інтернатам та сиротинцям. Важливим напрямком роботи є залучення дітей з інтернатів до спілкування з ровесниками (відвідання волонтерами, екскурсійні виїзди, спортивні змагання, спеціальні розважально-пізнавальні акції та майстер-класи).

Leopolis.news