logo
19/04
18/04
2 ...

Львівський оборонний кластер передав прикордонникам понад 4 тисячі бронежилетів (ФОТО)

25-04-2022 18:05880

Львівський оборонний кластер передав прикордонникам понад 4 тисячі бронежилетів (ФОТО)

Львівський Оборонний Кластер (ЛОК) передав прикордонникам понад 4 тисячі бронежилетів.

 

Про це інформує Західне регіональне управління ДПСУ.

Бронежилети відповідають усім стандартам ДСТУ-8782 та тестуються за різних умов основними набоями, які зараз використовує ворожа армія.

«ЛОК» є некомерційною організацією та безкоштовно передає тисячі бронежилетів для потреб Сил оборони України.

«Наша продукція не продається ні на пряму, ні через посередників. Наше завдання – забезпечити бронежилетами саме бійців української армії» – зазначив Максим Плєхов, голова правління Львівського Оборонного Кластеру.

Він зазначив, що «ЛОК» буде вдячний усім, хто зможе надати фінансову підтримку, за допомогою якої наші захисники отримають ще більше якісного спорядження. А прикордонники вдячні ЛОКівцям за броню, в якій почуваються безпечніше в зоні бойових дій.

«ЛОК» об'єднав волонтерів та підприємства оборонного сектору, в тому числі Харківський завод засобів індивідуального захисту, який Міністерство оборони України визначило головним координатором виробництва бронежилетів на час війни. Компанія ще з 2014 року виготовляє бронежилети та тактичне спорядження майже для всіх силових структур України та, навіть, для окремих підрозділів НАТО.

Долучитися можна наступним чином: допомогти фінансово за реквізитами на сайті організації (https://www.ldc-ua.org/), а також поділитися інформацією про діяльність і допомогу Львівському оборонний кластер у власних соцмережах, з іншими організаціями та підприємствами, які могли би надати допомогу.

Leopolis.news