logo
07/05
06/05
02/05
01/05
30/04
2 ...

ЛНМУ – перший серед медичних університетів України у рейтингу Scimago Institutions Rankings

28-04-2022 17:191323

ЛНМУ – перший серед медичних університетів України у рейтингу Scimago Institutions Rankings

Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького став першим серед медуніверситетів України у рейтингу Scimago Institutions Rankings.

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

«У ці світлі дні Великодніх свят маємо гарну новину від Scimago institutions rankings.

Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького  став першим у рейтингу 2022 серед медичних університетів України та 10-м серед вітчизняних університетів», – йдеться у повідомленні

Одним із компонентів ранжування є кількість публікацій у Scopus. Детально проаналізувати параметри, які сформували рейтинг ЛНМУ, можна ТУТ

До слова, серед цих публікацій у 2021 р. проіндексовані також і 94 статті з журналу «Праці Наукового товариства імені Шевченка. Медичні науки» (Proceedings of the Shevchenko Scientific Society. Medical Sciences) 

https://www.scimagoir.com/rankings.php?country=UKR&area=2700&ranking=Overall&sector=Higher%20educ.

SCImago Journal & Country Rank – показник Scopus, аналогічний імпакт-фактору. SJR – рейтинг журналів, що дає можливість оцінити науковий престиж робіт учених, виходячи з кількості ваговитих цитат на кожен документ. Журнал наділяє власним «престижем», або статусом, інші журнали, цитуючи опубліковані в них матеріали. Фактично це означає, що цитата з джерела з відносно високим показником SJR має більшу цінність, ніж цитата з джерела з нижчим показником SJR.

Leopolis.news