logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
2 ...

Ракетний удар по Львову: медики прооперували хлопця з осколковими пораненнями

04-05-2022 10:51855

Ракетний удар по Львову: медики прооперували хлопця з осколковими пораненнями
Фото: медзакладу

Ввечері, 3 травня, в одну із лікарень Львова потрапив 23-річний Захар, який отримав осколкові поранення ноги внаслідок падіння ракети у Львові.

Як повідомляє «Суспільне. Львів», до лікарні його привіз друг на власному авто.

«У пацієнта множинні осколкові поранення. Ушкоджені ліва рука, ділянка кульшового суглобу і нижньої кінцівки. Пацієнту у невідкладному порядку виконали операцію для видалення осколків», — каже завідувач хірургічного відділення лікарні.

Пацієнт розповів, що у момент, коли впала ракета, він був неподалік свого гаража. Вирішив разом із мотоциклом заховатися за бетонною стіною.

«Я вирішив постояти там 5-10 хвилин. Буквально хвилину часу минає, я знімаю шолом, і дивлюся як мені в лице летить ракета. Вона просто падає за бетонною стіною, там за метрів 10 . Бачу, що ракета потрапила у мій гараж. Я починаю бігти, чую що летить ще одна ракета, вона також падає. Я добіг додому і побачив осколки», — розповів Захар.

Завідувач хірургічного відділення медзакладу каже, що на хлопця чекає ще щонайменше одна операція, адже потрібно видалити більш глибинні осколки з інших ділянок.

Нагадаємо, ввечері, 3 травня, у Львові пролунало кілька вибухів.

За попередньою інформацією, під час вчорашнього удару з шести ворожих ракет сили ППО збили над Львівщиною дві.

Три влучили в електричні підстанції у Львівській області. Одна – в електричну підстанцію на Закарпатті.  

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news