logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
12/04
2 ...

Вийшов черговий номер журналу «Медичне право»

05-05-2022 20:141444

Вийшов черговий номер журналу «Медичне право»

Цими днями вийшов друком черговий випуск науково-практичного журналу «Медичне право». 

«Редакційна команда, незважаючи на війну, забезпечила підготовку та публікацію нового номера журналу. Спільними зусиллями редакційна рада робить усе, аби наука медичного права України невпинно розвивалась!», – повідомили у відділі комунікації та промоції Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

До уваги читача, як завжди, цікава доктрина, адже висвітлено чимало різновекторних питань, зокрема щодо інституту інформованої згоди в практиці зарубіжних країн, ролі та значення міжнародних організацій у впровадженні біоетичних принципів у сфері охорони здоров’я, втілення принципів ВООЗ у сфері трансплантації у національне законодавство, історичного досвіду функціонування лікарняних кас, розвитку медичних правовідносин в умовах воєнного стану. 

Цікавими читацькій аудиторії будуть консультації медичного правника та відомчі листи МОЗ України. Можна дізнатись, як відновити медичну практику лікарю, який своєчасно не пройшов атестацію на підтвердження кваліфікаційної категорії за конкретною лікарською спеціальністю, а також отримати роз’яснення, приміром, щодо оплати праці медичним працівникам державних і комунальних закладів охорони здоров’я.

Нагадаємо, що науково-практичний журнал «Медичне право», одним зі співзасновників якого є Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, наприкінці 2021р. за результатами щорічного оцінювання та ранжування наукових журналів, проіндексовано в міжнародній науковометричній базі Index Copernicus International.

На сайті журналу, що за покликанням, можна ознайомитись з усім архівом журналу:

https://medlaw-journal.com/index.php/journal/issue/archive

Leopolis.news