logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Працівники релокованих на Львівщину підприємств матимуть можливість отримати низку медпослуг безплатно

06-05-2022 09:04695

Працівники релокованих на Львівщину підприємств матимуть можливість отримати низку медпослуг безплатно
Фото: Львівська ОВА

Департамент економічної політики Львівської ОВА вчора, 5 травня, підписав Меморандум про співпрацю з Медичним центром «Клініка IQMED».

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Згідно з меморандумом медичний заклад надаватиме безоплатну медичну допомогу співробітникам  підприємств, евакуйованих із зони бойових дій на територію Львівської області.

«На Львівщину свої виробничі потужності вже перевезли 125 підприємств з різних регіонів  України, щодня їх кількість зростає. Відтак, питання медичного забезпечення працівників цих релокованих підприємств, які були вимушені покинути свої домівки, рятуючись від військових дій, є актуальним. Так, у співпраці з нашими партнерами переселені особи матимуть можливість отримати низку медичних послуг безоплатно», - зазначив керівник департаменту Степан Куйбіда.

Відтак, в межах Меморандуму сторони співпрацюватимуть у таких напрямках:

- захисту здоров'я і працездатності співробітників підприємств, евакуйованих із зони бойових дій на територію Львівської області, визначення медичних потреб співробітників;

- зниження фінансових проблем роботодавця і співробітників, пов'язаних з організацією і наданням медичної допомоги; 

- скорочення кількості днів непрацездатності співробітників за рахунок надання якісної медичної допомоги і контролю над процесом одужання тощо.

Нагадаємо, що для підтримки, в тому числі релокованих підприємств, в області розпочали реалізацію Програми підтримки бізнесу на період воєнного стану. До неї вже залучили донорські організації, завдяки чому збільшили фінансовий ресурс удвічі.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news