Про хворобу путіна та «летальне» завершення його публічної політичної кар'єри | Блог Андріяна Фітьо

https://leopolis.news/post/63642/pro-hvorobu-putina-ta-letalne-zavershennya-yogo-publichno-politychno-karery--blog-andriyana-fito-

08/05/2022

 

Єдиний можливий шлях зберегти від розвалу саму рф та зберегти режим «колективного путіна» – це оголосити про критичне захворювання путіна з подальшим летальним «фіналом» з підстановкою двійника.

Такий крок може бути здійснений упродовж 3-4 тижнів, і залежить від розвитку ситуації щодо агресії проти України і від динаміки економічних дисбалансів між економічно благополучними регіонами (Москва, Санкт-Петербург, Ханти-Мансійський округ, Тюменська область) та депресивними територіями з яких переважно набирається гарматне м'ясо для війни з Україною. Поглиблення економічної прірви призведе до соціальних турбуленцій, коли бідні регіони (переважно центральна росія та східна периферія) почнуть бунтувати проти таких диспропорцій.

Розіграти фейк з хворобою путіна доцільно орієнтовно у цей період, оскільки рівень підтримки путінського режиму є один з найвищих за 20 років десь на рівні 75%. Саме для цієї версії вже тривалий час і розкручують кремлівського пропагандона Валерія Солов’я.