logo
19/04
2 ...

Рятувальники на Львівщині двічі надавали допомогу людям, які опинились у «квартирному полоні»

14-05-2022 14:12735

Рятувальники на Львівщині двічі надавали допомогу людям, які опинились у «квартирному полоні»
Фото: ілюстративне

У Львівській області вчора, 13 травня, рятувальники двічі надавали допомогу людям, які самостійно не могли відчинити двері.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

Так, 13 травня о 11:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в м. Яворів на вул. Івана Хрестителя, 90 Яворівського району на третьому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку не відчиняє двері квартири власниця, 1940 року народження.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою висувної драбини надано доступ працівникам поліції та медикам для потрапляння в квартиру, де знаходилася власниця та потребувала медичної допомоги, яку госпіталізовано в Новояворівську районну лікарню з попереднім діагнозом перелом ноги.

Цього ж дня о 15:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення в с. Липівка на вул. Шевченка, 25, Стрийського району на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку не може самостійно відчинити двері власник квартири, 1937 року народження.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою висувної драбини надано доступ працівникам поліції та медикам в квартиру, де знаходився власник, який потребував медичної допомоги.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news