logo
23/04
22/04
21/04
20/04
2 ...

Львівські патрульні затримали пішохода за порушення ПДР, а він виявився наркодилером

16-05-2022 18:42830

Львівські патрульні затримали пішохода за порушення ПДР, а він виявився наркодилером
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Учора, близько 17-ї години, під час патрулювання на вулиці Любінській, патрульні помітили чоловіка, який порушив ПДР. Він перейшов дорогу на заборонений сигнал світлофора.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Інспектори зупинилися, аби поспілкуватися з порушником. Ним виявився 21-річний мешканець Донецька, який нині проживає в одному з місцевих прихистків.

Охоронці порядку винесли постанову за ч. 1 ст. 127 (Порушення ПДР пішоходами) КУпАП. Однак під час спілкування, молодий чоловік помітно нервував та плутався у поясненнях. Тож патрульні прийняли рішення провести поверхневу перевірку.

Громадянин показав вміст наплічника. Там поліцейські побачили в чорному пакеті подрібнену речовину рослинного походження та два пакунки із зіп-пакетиками у кількості 48 штук. Також в сумці була коробка від мобільного телефона з великою кількістю порожніх зіп-пакетів.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Попередня кваліфікація події за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news