logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

На Львівщині поліцейські спіймали зловмисника, який убив свого дядька

16-05-2022 17:49859

На Львівщині поліцейські спіймали зловмисника, який убив свого дядька
Фото: freepik.com

15 травня близько опівночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у місті Судова Вишня Яворівського району, поблизу лікарні, було виявлене чоловіка, який лежав на землі без свідомості з тілесними ушкодженнями.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Травмований був доставлений у медичний заклад, проте, незважаючи на зусилля лікарів, за кілька годин він помер у реанімаційному відділенні від отриманих травм.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції №1 Яворівського районного відділу поліції. Правоохоронці встановили особу потерпілого, 50-річного місцевого мешканця. Також встановлено, що тілесних ушкоджень йому завдав племінник, також місцевий житель віком 23 роки, під час побутового конфлікту.

Слідчі територіального підрозділу повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news