logo
29/03
28/03
27/03
2 ...

80-та бригада отримала від Львова автомобіль «швидкої»

16-05-2022 21:122006

80-та бригада отримала від Львова автомобіль «швидкої»
Фото: ЛОВА

Львівська ОВА отримала від Релігійної Місії «Карітас – Спес» благодійний гуманітарний вантаж – автомобіль швидкої допомоги. Про це йдеться в акті прийому – передачі гуманітарної допомоги від 12 травня (документ додається нижче). Автомобіль доставив в область волонтер Микола Бабунич.

Про це йдеться на офіційному сайті ЛОВА.

Як повідомив начальник Управління капітального будівництва Львівської ОВА Роман Калагурський, сьогодні «швидку» передали бійцям 80- ї десантно-штурмової бригади, які воюють у гарячих точках України. Про що свідчить акт приймання – передачі майна від 16 травня.

«У соцмережі Фейсбук шириться допис Михайла Греська, що Львівська ОВА на власний розсуд розпорядилась автомобілем швидкої допомоги, який був призначений для воїнів бойового підрозділу ССО «Азов».  Насправді, з адміністрацією не було проговорено про можливе призначення цього автомобіля  підрозділу «Азов».  Відповідно, знаючи про потребу в автомобілі швидкої допомоги для  80- ї десантно-штурмової бригади, ми передали його туди», – зазначив  Роман Калагурський. 

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news