logo
25/04
2 ...

У Львові на пожежі в дев’ятиповерхівці загинув чоловік: рятувальники евакуювали 15 осіб

17-05-2022 11:06678

У Львові на пожежі в дев’ятиповерхівці загинув чоловік: рятувальники евакуювали 15 осіб
Фото: facebook.com/MNSLVIV

Пожежа виникла у Львові у квартирі на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вул. Тролейбусна. 

Як повідомляє пресслужба ДСНС України у Львівській області, повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101» 17 травня о 03:01. 

До місця події виїхали вогнеборці 4-ої державної пожежно-рятувальної частини  Львова. На момент прибуття пожежників до місця виклику з вікон квартири, де виникла пожежа, вибивався густий чорний дим. 

Вогнеборці негайно включились у спеціальні засоби захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з гасіння пожежі. Рятувальники вивели людей із задимлених помешкань, адже через сильне задимлення сходової клітки, не всі мешканці будинку могли самостійно покинути свої помешкання. 

За допомогою спеціальних рятувальних пристроїв вогнеборці  врятували по сходовій клітці 5 осіб, а також вивели на свіже повітря ще 10 осіб. Під час проведення робіт з ліквідації пожежі в кімнаті, де виникла пожежа, рятувальники виявили тіло  чоловіка. Загиблим виявився власник квартири - чоловік 1960 року народження. О 03:22 вогнеборці локалізували пожежу, та о 03:29 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив речі домашнього вжитку у квартирі на площі 10 кв.м. та пошкодив речі домашнього вжитку на площі 30 кв.м. 

До ліквідації пожежі залучили 20 осіб особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи.

новини

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news