Львів'ян закликають правильно утилізовувати сміття та зменшувати його кількість

https://leopolis.news/post/64261/lvivyan-zaklykayut-pravylno-utylizovuvaty-smittya-ta-zmenshuvaty-yogo-kilkist

18/05/2022

Це допоможе зберегти пальне для тих, кому воно зараз дійсно необхідне, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Так, за інформацією перевізників, останні тижні на підприємствах  відчули проблеми з паливом – зросла не лише його вартість, також є перебої у постачанні. Однак, незважаючи на це, ніхто не зупиняє виконання своєї роботи. 

«При сьогоднішній вартості палива, нам надзвичайно складно працювати, забезпечувати своєчасний ремонт і заправляти спецавтомобілі. Тому ми щиро вдячні всім за своєчасну оплату. Для нас це дуже важливо. Проте не менш важливим для нас залишається питання зменшення відходів та їх правильна утилізація», - коментують у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Мешканців закликають:

  • Викидайте у сміттєві контейнери лише те сміття, яке потребує термінової утилізації. Адже майданчики заповнюються дуже швидко, кількість сміття зростає. Лише за останній місяць кількість ТПВ, яке утилізувало наше підприємство, збільшилося на 7% у порівнянні з березнем. В умовах війни це суттєве зростання і навантаження на перевізника.
  • Викидайте чистий пластик та максимально стискайте його.
  • Не викидайте в контейнери будівельне сміття та вторсировину. Саме ці відходи часто стають причиною пошкоджень спецавтомобілів.
  • Якщо є можливість, не використовуйте авто щодень. Збережіть пальне для тих, кому воно зараз дійсно потрібно».

Підготувала Анастасія Андрійчук, Leopolis.news