logo
19/04
2 ...

Східницька громада підтримала ЗСУ (ФОТО)

18-05-2022 15:011398

Східницька громада підтримала ЗСУ (ФОТО)
Фото: skhidnycia.com.ua

Майже тридцять тисяч гривень на допомогу Українському війську минулої суботи зібрала Східницька територіальна громада під час благодійного концерту.

Частина зібраних коштів уже скеровано 10-ій гірській штурмовій бригаді ЗСУ, інформує сайт Схід ницьої громади.

Благодійна акція «З любов‘ю до України» відбулася минулої суботи  на співочому полі Амфітеатру смт Східниця. Її  метою був збір добровільних пожертв на підтримку Збройних Сил України, які сьогодні у жорстоких боях на сході країни проти російських окупантів відстоюють законне право українців мати свою державу. У рамках благодійної акції відбувся благодійний концерт за участю відомих зірок українського шоу-бізнесу: Андріани, Заліско, Артура Боссо, Андрія Князя, у виконанні яких прозвучали патріотичні композиції та популярні хіти.

Як повідомляє офіційний сайт Східницької селищної ради на сторінці у соціальній мережі Meta (Facebook), розпочати мистецьку благодійну акцію випало на долю талановитим співакам та музикантам Східницькоі громади Степану Химину та Назару Хомин, які у буквальному розумінні слова зачарували своїм виступом учасників благодійного заходу.

Східницький селищний голова Іван Піляк щиро подякував учасникам концерту: артистам, глядачам та волонтерам, – всім хто долучився до благодійності. Очільник Східницької громади відзначив, що надійний тил для наших воїнів є не менш важливим на шляху до перемоги.

Leopolis.news