ЛОВА буде співпрацювати з БФ «Право на захист»

https://leopolis.news/post/64370/lova-bude-spivpracyuvaty-z-bf-pravo-na-zahyst

19/05/2022

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Зокрема, волонтери фонду готові долучатися до забезпечення продуктовими наборами, надання юридичної підтримки та медико-психологічної допомоги внутрішньо переміщеним особам, зокрема і людям, які перебувають у геріатричних пансіонатах або у притулках при церквах. Координуватимуть спільні дії фонду та ЛОВА департамент соціального захисту населення ЛОВА та радниця очільника області Галина Бордун.

Начальник Львівської ОВА подякував представникам фонду за ініціативу та небайдужість і висловив сподівання у подальшій ефективній співпраці.

Від імені фонду у зустрічі взяли участь заступниця директора БФ «Право на захист» Надія Ковальчук та представники БФ. Також до обговорення долучився т.в.о. директора департаменту соціального захисту населення ЛОВА Роман Андрес.

Благодійний фонд «Право на захист» з 2014 року реалізовує проєкт «Адвокація та правовий захист внутрішньо переміщених осіб» за підтримки Агентства ООН у справах біженців. До 24 лютого діяльність фонду зосереджувалася переважно на сході України.

Штат фонду налічує близько 300 волонтерів, з них на Львівщині працюють понад 50.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news