logo
23/04
2 ...

У Львівському медуніверситеті ухвалили нові правила вступу

23-05-2022 18:552479

У Львівському медуніверситеті ухвалили нові правила вступу

Ухвалено нові правила вступу до Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції Львівського національного медичного університету.

«Вже майже три місяці триває військова агресія проти нашої країни з боку росії. Воєнний стан в Україні має бути продовжено ще на три місяці. За цих обставин зазнав суттєвих змін «Порядок прийому на навчання до закладів вищої освіти..» ухвалений Міністерством освіти і науки України 27 квітня 2022 року. Відтак під час останнього зібрання Вченої ради ЛНМУ ім. Данила Галицького 18 травня було обговорено Правила прийому на навчання в нашому Університеті», – йдеться у повідомленні.

Серед суттєвих змін – вступ цьогорічних випускників шкіл на підставі національного мультимедійного тесту, що складатиметься з трьох блоків:  українська мова, математика та історія України. Обов’язковим також є мотиваційний лист, який впливатиме на ранжування абітурієнтів.

Вступники можуть подати до п’яти заяв на місця державного замовлення у відкритих конкурсних пропозиціях, та до двадцяти заяв на небюджетні конкурсні пропозиції. Абітурієнти з числа випускників минулих років для вступу можуть подавати сертифікати ЗНО за 2019-2021 роки з тих предметів, які передбачалися Правилами прийому відповідних років.

Зазнали змін також і терміни цьогорічної вступної кампанії.

Докладніше про Правила прийому до Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького можна буде ознайомитися на сторінці Приймальної комісії Університету. 

Leopolis.news