logo
16/04
2 ...

Вперше за час війни: на Львівщині відкрили територіальний сервісний центр МВС (ФОТО)

28-05-2022 15:151880

Вперше за час війни: на Львівщині відкрили територіальний сервісний центр МВС (ФОТО)
Фото: Львівська ОВА

У Жовкві сьогодні, 28 травня, відкрили територіальний сервісний центр МВС.

Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, він став 10 за рахунком в області та першим відкритим в Україні від початку повномасштабної війни.

За його словами, відкриття сервісного центру на часі, оскільки місцеве населення було змушене долати від 25 до 100 кілометрів, щоб отримати потрібні послуги. Хтось їхав у Новояворівськ, хтось – навіть у Золочів.

Більше того, цей сервісний центр допоможе розвантажити роботу інших ТСЦ, оскільки попит на їхні послуги збільшився у 4 рази – у зв’язку з можливістю «0 розмитнення ТЗ».

Територіальний сервісний центр створений відповідно до європейських стандартів. У ньому надаватимуть повний спектр послуг. Також доступна електронна черга та нова інформаційна система.

Потужності сервісного центру залежать від послуги. Наприклад, реєструвати можуть 100 автомобілів на день, замінити посвідчення водія чи скласти іспит з водіння – 50 людей.

«Дякую МВС за фінансування ремонтних робіт. Нехай територіальний сервісний центр ефективно служить жителям області!», – написав Козицький.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news