logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Співачка SANSA презентує трек «Моя земля», народжений під обстрілами рідного міста

28-05-2022 19:431327

Співачка SANSA  презентує трек «Моя земля», народжений під обстрілами рідного міста

Виконавиця розпочинає новий етап у своїй кар'єрі та презентує першу україномовну пісню «Моя земля», що народилася у неї через місяць після початку війни. 

Спочатку SANSA довго залишалася у Києві своєму рідному місті. Тільки через деякий час зважилася виїхати за місто разом із дочкою. І саме там, під сильними ракетними обстрілами, народилися слова і був написаний вірш, що потім перетворився на пісню, повідомляє пресслужба артистки.

У пісні співачка втілила те, що вона пройшла й пережила сама і ті події, що відбувалися навколо неї. Саме це дало їй сили піднятися знову і зрозуміти, що українці сильні, єдині, мають потужну силу духа і добру душу.  

Натхнення з’явилося раптово:  «Я написала цей вірш на рівні того, що зі мною відбувалося від страху, болю та переживань. Але я точно знала, що ми витримаємо всі випробування і ми переможемо. Бо маю віру в Україну, в наших захисників».  

Пережиті емоції вилилися в слова на папері, все те, що співачка пережила, все, що вона відчула, постало у рядках пісні: «Ця пісня вдихнула в мене нове життя. Я зрозуміла, що мені були дані ці випробування, щоб я відчула в собі силу. Це і є мої два крила сила духа і душа. Саме з цього моменту у мене почалося нове життя. Я усвідомила, що раніше не цінувала те, що мала мирне небо. Але тепер у мене є Віра і впевненість в тому, що ми єдині і вільні. Саме це я прагнула показати у своїй пісні, розповівши історію про те, що трапилося зі мною у ці складні дні для мене і моєї родини. Мені було боляче від того, що я чула і бачила»

Народжений в такий унікальний спосіб вірш, дав віру в те, що Україна переможе і огорне величчю увесь світ, оновившись і змінивши весь світ. І співачка оновилася разом із своєю країною. 

SANSA впевнена, музика  може стати зброєю, коли віра в перемогу перетворюється на пісню. А коли це щире і справжнє, коли йде від серця, а внутрішні переживання виливаються у творчість то це має неймовірно потужну силу. Бо українці найспівучіша нація у світі.

Виконавиця активно долучилася до допомоги нашим захисникам і не хоче залишати рідну Україну, бо тут її земля, її рідні, дорогі для неї люди. Земля надає сили йти вперед і ставати сильнішою духом. Сьогодні це дуже важливо розуміти, що Україна наш спільний дім, це наше місце сили і натхнення. Наша Земля – це наш дім та наша сила. Ми непереможні на нашій землі.

https://bfan.link/moya-zemlya

Leopolis.news