logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Іван Собко: «Сьогодні найбільшою цінністю є воля і свобода, які ми відстоюємо разом»-

03-06-2022 20:22958

Іван Собко: «Сьогодні найбільшою цінністю є воля і свобода, які ми відстоюємо разом»-
Фото: пресслужба ЛОВА

Сьогодні у Львові на проспекті Свободи на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку відбувся перформанс «100 днів лютого».

На мистецькому заході зачитав вірші авторства Ілони Верхівської-Ельтек заслужений артист України Олександр Норчук. Під супровід музики виступили солісти балету Львівської національної опери Дарія Ємельянцева та Андрій Михаліх. Про це інформує пресслужба ЛОВА

На перфомансі був також присутній заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко.

«Віра в Бога, ЗСУ та український народ об'єднала сьогодні всю Україну проти одвічного ворога – рашистів. Наші території будуть деокупованими, адже наші збройні сили є прикладом надвисокого професіоналізму, відваги, мужності та сили. Саме наші військові є тими героями, які наражаючи своє життя на небезпеку відстоюють територіальну цілісність України та життя усіх громадян. Сьогодні найбільшою цінністю є воля і свобода, які ми відстоюємо кожен на своєму фронті, адже саме це об'єднує усіх без виключення громадян», – сказав Іван Собко.

Директорка департаменту культури, національностей та релігій Львівської ОВА Ірина Гаврилюк розповіла про мету проведення мистецького заходу.

«Для України та свідомих українців звичний ритм життя зупинився в лютому. Ми цією акцією намагалися показати, що лютий триває надалі, як триває боротьба українського народу проти загарбника. Ми усі очікуємо на таку бажану перемогу та повернення усіх наших захисників додому», – сказала директор департаменту культури.

Leopolis.news