logo
29/03
28/03
2 ...

Паралімпійський чемпіон з настільного тенісу проведе відкрите тренування у Львові

13-06-2022 21:261242

Паралімпійський чемпіон з настільного тенісу проведе відкрите тренування у Львові

У середу, 15 червня, відбудеться черговий захід у межах проєкту управління молоді та спорту Львівської ОВА «Спортивні канікули».

Відкрите тренування з настільного тенісу проведе паралімпійський чемпіон, заслужений тренер України, чемпіон Європи Віктор Дідух, інформує пресслужба ЛОВА.

Тренування відбудеться у Стрийському парку поблизу входу до Львівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Цей вид спорту тут викладають 5 тренерів. Секції працюватимуть і влітку, тож охочі зможуть розпочати навчання навіть влітку.

«Віктор Дідух – людина з величезним досвідом і змагальним, і тренувальним. Людина, яка знає, що таке олімпійський спорт і знає, що будь-які обставини і труднощі можна здолати і досягти високих результатів. Це тренування як завжди відкрите для всіх охочих, однак особливо запрошуємо до участі дітей з інвалідністю. Приклад Віктора точно надихне їх до розвитку та занять спортом. І вони зможуть це робити у нашій спортивній школі для дітей з інвалідністю «Галичина», – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім‘як.

Нагадаємо, «Спортивні канікули» – проєкт управління молоді та спорту, покликаний познайомити дітей з активними видами відпочинку та заохотити долучатися до секцій у спортивних школах у новому навчальному році. Це проєкт про здоров’я, безпечні розваги, правила чесної гри, командну роботу і плекання світогляду переможців.

Leopolis.news