Степан Гіга та гурт «БУДЬМО» дадуть у Львові концерт на підтримку ЗСУ

https://leopolis.news/post/65868/stepan-giga-ta-gurt-budmo-dadut-u-lvovi-koncert-na-pidtrymku-zsu

14/06/2022

Захід буде проведено за підтримки БФ «Power of Peace» та ГО Міжнародна Асоціація Мистців, повідомили організатори VINIL Concert agency.

Кращі шлягери, які піднімають бойовийдух в час війни! Приходьте на концерт! Частина виручених коштів, як завжди, скеровуємо на підтримку війська та ВПО. Поспішіть придати квитки - кількість місць обмежена», - запрошують усіх шанувальників VINIL Concert agency.

Як відомо, за 10 років творчості Степан Гіга випустив три сольних альбоми, дві відеокасети з кліпами ("Друзі мої" та "Вулиця Наталі"), ще одну відеокасету — з врученням Золотого диску. Цікаво, що альбом "Вулиця Наталі" став для Степана Гіги доленосним — у 2002 році тиражі продажу сягнули мільйонної позначки. І як результат — Гіга першим в незалежній Україні отримав Золотий диск.

«Будьмо» – прикарпатський естрадний вокальний гурт. Виконавці співають тільки українські пісні, які написали вони самі, а також відомі автори. Колектив був створений у 2008 році композитором Володимиром Домшинським при Інституті мистецтв, ПНУ ім. В. Стефаника, у Івано-Франківську. У складі колективу четверо вокалістів – це Микола Дутчак, Михайло Воробчук, Назар Левінський, та художній керівник гурту Ростислав Коваль. 

Leopolis.news