logo
28/03
2 ...

Озеро у Винниках відсутнє в офіційному переліку водних об’єктів для відпочинку

17-06-2022 15:401670

Озеро у Винниках відсутнє в офіційному переліку водних об’єктів для відпочинку

Голова Львівської ОВА підписав розпорядження «Про організацію в 2022 році відпочинку населення на водних об’єктах Львівської області».

 

В офіційному переліку 23 пляжі, з яких 11 розташовані у Львівському районі.

У Дрогобицькому районі це зона відпочинку «Козацький хутір» в с. Модричі, у Золочівському районі - міський став в парку «Здоров’я» у м.Золочеві, у Яворівському районі - рекреаційна водойма Яворівського Національного природного парку у с. Верещиця, у Стрийському районі - став міста Моршин, 7 пляжів на озері Задорожнє, водойма «Барбара» у м. Миколаєві, у Львівському районі - озеро відпочинкового комплексу «Пальміра Резорт» в Підберізцях, озеро закладу «Гостинний Двір» у с. Коросно, озеро готельно-відпочинкового комплексу «Узлісся» в с. Стрілки, озеро в Перемишлянах, став для купання «Львівська Швейцарія» в Давидові, став для купання «Бухта Вікінгів» в Старому Селі, став для купання «Озерний край» в Пустомитах, озеро бази відпочинку«Чарівні озера» в с. Майдан, озеро бази «Альбатрос» у с. Воля Гамулецька та пляжі ставів № 1 і 3 в Брюховичах.

Цікаво, що у цьому переліку немає пляжу нового відпочинкового комплексу «Emily Resort», який розташований на місці колишнього Винниківського озера. Відвідування пляжної зони, яка наразі працює у тестовому режимі, коштує 300 грн.

Розпорядженням голови Львівської ОВА доручено відповідним органам влади провести комісійні перевірки водних об’єктів на підпорядкованих адміністративних територіях щодо стану дотримання вимог Правил охорони життя людей на водних об’єктах України та подати акти перевірок.

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news