Львів‘яни вибороли три медалі на чемпіонаті світу зі скандинавської ходьби

https://leopolis.news/post/66236/lvivyany-vyboroly-try-medali-na-chempionati-svitu-zi-skandynavsko-hodby

20/06/2022

 

За медалі у різних вікових категоріях та на різних дистанціях тут позмагались понад пів тисячі найкращих спортсменів з усього світу, інформує управління молоді та спорту Львівської ОДА.  

Вибороти медалі на чемпіонаті найвищого рівня вдалось і представникам Львівщини. Першою в категорії 60-69 років стала Оксана Заліско – віцепрезидентка Української Федерації Скандинавської ходьби з міжнародних зв'язків, багаторазова призерка та переможниця міжнародних змагань, викладачка Національного університету «Львівська Політехніка».  

Серед чоловіків у цій віковій категорії найкращим став Микола Кулинич – він завідувач господарством Львівського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Віцечемпіонкою у категорії 30-39 років стала Ірина Олійник Ірина Підлужна – заступниця директора Львівський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

До слова, опанувати скандинавську ходьбу у Львові можуть безкоштовно усі охочі. Щотижнево обласний центр «Спорт для всіх» проводить заняття у Стрийському парку. Тренування відбуваються щосереди о 16.00. 

Leopolis.news