logo
19/04
2 ...

Підприємець з Закарпаття хоче облаштувати у Стрийському парку громадський простір зі сценою

20-06-2022 20:04846

Підприємець з Закарпаття хоче облаштувати у Стрийському парку громадський простір зі сценою
Фото: соцмережі

На чергове засідання виконавчого комітету Львівської міської ради винесено питання про надання дозволу фізичній особі – підприємцю Кляп І. Ю. на облаштування громадського простору з відпочинковими місцями та встановлення тимчасової сценічної конструкції у межах алеї на території Стрийського парку. З проєкту Рішення відомо, що літня відпочинкова конструкція діятиме до 31 жовтня 2022 року і встановлюється вона з метою  забезпечення культурно-розважальних потреб тимчасово переміщених осіб, які проживатимуть у модульному містечку та відвідувачів парку.

Підприємець Кляп Інна Юріївна звернулася до міської ради у квітні цього року, також ідею встановлення громадського простору зі сценою підтримало керівництво природоохоронної рекреаційної установи парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Стрийський парк».

За даними системи Youcontrol Кляп Інна Юріївна є приватним підприємцем, і зареєстрована у місті Рахів Закарпатської області із основним видом діяльності: діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування. Також спільно з співвласником ТОВ «Пляшка» Чмируком Павлом Богдановичем, вона є засновником ГО«Культурний піпл», співвласником торгових марок «Street food so good», «Korova Rol’orova» і «Lviv ice cream festival» та подали на реєстрацію торгову марку «Lviv art and wine festival». Словом, щонайменше з 2015 року підприємець Кляп І.Ю. активно веде бізнес у місті Львові, шкода що податки сплачує за місцем реєстрації, до бюджету міста Рахів Закарпатської області.

Марічка МУХА, для Leopolis.news