logo
29/03
28/03
2 ...

У Львівському медуніверситеті обговорили філософські аспекти медичної науки та охорони здоров’я

24-06-2022 18:211243

У Львівському медуніверситеті обговорили філософські аспекти медичної науки та охорони здоров’я

23 червня 2022 р. у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького відбулася онлайн-лекція на тему «Філософські аспекти медичної науки та охорони здоров’я». Захід був приурочений до Дня медичного працівника.

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

Лекцію для студентів та викладачів прочитав завідувач кафедри філософії та економіки нашого Університету, професор Ігор Держко.

Доповідач прослідкував, з яких історичних часів система охорони здоров’я стала невід’ємною складовою внутрішньої політики держави та на нинішній день перетворилася не тільки на наріжний камінь гуманітарної політики, а і є тою сферою реалізації внутрішніх програм розвитку нації і державності, які визначають успіх, самостійність, незалежність і конкурентоздатність держави.

В організації заходу взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи ЛНМУ імені Данила Галицького, професор Анатолій Магльований, заступник декана з виховної роботи медичного факультету №1, асистент кафедри нормальної анатомії Максим Цитовський, голова студентського самоврядування Університету Світлана Налигач, староста 2-го потоку медичного факультету №1 Вікторія Подолюк.

Лекція є у відкритому доступі

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news