logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

СБУ затримала коригувальника ворожих ракетних ударів по Яворівському полігону на Львівщині

28-06-2022 11:481200

СБУ затримала коригувальника ворожих ракетних ударів по Яворівському полігону на Львівщині
Фото: prm.ua

На Львівщині контррозвідники викрили зрадника, який здійснював підривну діяльність в інтересах спецслужб рф. Зловмисник коригував ракетні обстріли по Яворівському міжнародному військовому полігону. 

Про це повідомляє Управління СБ України у Львівській області.

«Оперативники спецслужби встановили, що колишній працівник КДБ передавав ворожій стороні інформацію про місця розташування  ЗСУ та їх  озброєння. Згодом зібрані дані (точні локації з позначками на карті)  він надсилав куратору через спеціально прихований чат в Телеграм-каналі», - йдеться у повідомленні.  

Наразі зраднику повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Також контррозвідники СБУ встановлюють факт ймовірної передачі інформації щодо дислокації іноземного легіону на території військового полігону.

Заходи з припинення злочинної діяльності здійснювали контррозвідники та слідчі СБУ Львівщини під за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Підготувала Анастасія Андрійчук,   Leopolis.news