З початку війни над територією Львівщини збили 24 крилаті ракети та 11 ворожих безпілотників

https://leopolis.news/post/66704/z-pochatku-viyny-nad-terytorieyu-lvivshchyny-zbyly-24-krylati-rakety-ta-11-vorojyh-bezpilotnykiv

28/06/2022

Про це розповів перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик, повідомляє пресслужба ЛОВА.

«Окремо хочу відзначити роботу і взаємодію із нашими захисниками неба – зокрема військовослужбовцями ПВК «Захід». Вони провели грандіозну роботу, наслідком чого є 24 збиті крилаті ракети на території Львівської області, 11 безпілотних летальних апаратів», - зазначив він.

Також Андрій Годик нагадав мешканцям області про роботу чат-бота «Щось летить». Він дає можливість громадянам повідомляти про загрозу в небі (ракету, безпілотник чи літак).  

«Безпекова ситуація на Львівщині є цілком контрольованою. Водночас хотів би сказати, що в теперішніх умовах і з огляду суттєвих загроз ракетних ударів 100% безпечного місця на території України фактично немає. Наше завдання, щоб і надалі наш силовий блок, правоохоронці здійснювали ефективну роботу по виявленню і попередженню будь-яких злочинних проявів чи актів агресії по відношенню, як до мирного населення, так і об’єктів інфраструктури»,-  наголосив Андрій Годик.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news