Оперативник у Львові затримав двох молодих львів’ян, причетних до пограбування продавця ТРЦ

https://leopolis.news/post/66840/operatyvnyk-u-lvovi-zatrymav-dvoh-molodyh-lvivyan-prychetnyh-do-pograbuvannya-prodavcya-trc

30/06/2022

Як повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, 20 червня близько 15.45 працівник одного з магазинів, розташованого у торгівельно-розважальному центрі на вулиці Широкій у Львові, помітив як двоє молодих хлопців вхопили робочий ноутбук, який лежав на столі, та побігли з ним до виходу з будівлі. Продавець намагався наздогнати зловмисників, проте хлопцям таки вдалось вибігти на вулицю.

Очевидцем події став оперативник кримінальної поліції відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2. Миттєво оцінивши ситуацію, поліцейський наздогнав втікачів, затримав їх та викликав на місце події слідчо-оперативну групу.

Особи зловмисників встановлені – ними виявились жителі Львова віком 18 та 21 рік. Речовий доказ (ноутбук продавця магазину) в них вилучено.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Досудове розслідування триває.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news