logo
22/04
2 ...

Жителів Львівщини закликають долучатися до проєкту «СпівДія заради дітей»

01-07-2022 17:53727

Жителів Львівщини закликають долучатися до проєкту «СпівДія заради дітей»

«СпівДія заради дітей» — це безпечний простір, де дитина отримує психоемоційну підтримку через програму неформальної освіти: творчі заняття, рухливу та пізнавальну діяльність, взаємодію з іншими дітьми та дорослими.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Молодіжний центр шукає менторів по двох напрямках: на стаціонарні простори та мобільні команди. На стаціонарні простори - ментор/ка з партнерств стаціонарного простору, ментор/ка - відповідальна за програму, комунікаційник/ця, адміністратор/ка, координатор/ка. По напрямку мобільної команди: комунікаційник/ця мобільної групи, відповідальний за програму, адміністратор/ка, координатор/ка.

Якщо ви маєте досвід роботи з дітьми, вмієте налагоджувати співпрацю та вести комунікацію з партнерами, любите дітей та готові працювати для підростаючого покоління України, то ця вакансія для вас.

«Наш СпівДія хаб у Львівській області запускає усі напрямки на повну. Вже працює напрям психологічних консультацій, надання гуманітарної допомоги та кар’єрні консультації. Наразі шукаємо цілеспрямованих ініціативних людей, віком до 35 років, які мають педагогічну освіту та бажання працювати з дітьми. Робота виглядатиме так, що потрібно буде проводити різноманітні активності для дітей ВПО та місцевих у нашому хабі за заздалегідь визначеною програмою», – підкреслив керівник Львівського обласного молодіжного центру Іван Сапса.

Детальна інформація про вакансії за цим посиланням:  https://cutt.ly/DKMw6DT

Резюме надсилати сюди: https://cutt.ly/VKMeayD

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news