logo
18/04
2 ...

Переселенці на Дрогобиччині отримали першу допомогу від криптобіржі «Binance»

05-07-2022 21:52639

Переселенці на Дрогобиччині отримали першу допомогу від криптобіржі «Binance»
Фото: investing.com

На початку червня цього року Дрогобицька РВА у співпраці з провідною біржею криптовалют «Binance» та благодійною ініціативою «Паляниця» розпочали проєкт, який має на меті забезпечити фінансовою допомогою найбільш незахищені верстви людей, а, зокрема, внутрішньо переміщених осіб.

Про це інформує пресслужба РВА.

Загальна сума допомоги становить 225 доларів на особу, які виплачуватимуть впродовж трьох місяців. Фінансова допомога від «Binance» нараховується на криптогаманець. Звідти її виводять на банківську карту особи.

Перший транш виплати фінансової допомоги, який становить 75 доларів, зареєстровані у спеціальній системі переселенці району, вже отримали наприкінці минулого тижня.

Як повідомляє керівниця по роботі з внутрішньо переміщеними особами у районі, службовиця Дрогобицької районної військової адміністрації Наталія Федурко, решту суми наші земляки отримають впродовж наступних двох місяців.

Нагадаємо, що загалом для отримання фінансової допомоги від провідної біржі криптовалют “Binance” зареєструвалися 400 внутрішньо переміщених українців, які тимчасово мешкають на Дрогобиччині.

Фінансовий проєкт криптовалюти дії лише для жінок, оскільки в сьогоднішній час, жінки – одні з вразливих та незахищених верств населення.

Leopolis.news